Zoeken sluiten

Wie kan ondersteuning krijgen van de JP?

Ondersteuning op maat

Iedereen is welkom bij de JP. We gaan uit van iemands vraag en ondersteunen mensen bij hun leven. We maken daarbij geen onderscheid in ondersteuningsvraag, leeftijd of situatie. Wij hebben respect voor ieders cultuur, overtuigingen en godsdienst.  We doen dat wat nodig is en dat wat bij iemand past. Zo kan iemand zijn leven – waar haalbaar – zo zelfstandig mogelijk leven.

Voor ondersteuning door de JP is een indicatie of beschikking nodig. Meer informatie hierover staat bij Wie betaalt de ondersteuning.

Met welke ondersteuningsvragen kan ik bij de JP terecht?

Je kunt met allerlei vragen bij de JP terecht. De één heeft ondersteuning nodig bij wonen, een ander bij werken en weer iemand anders heeft snel een plek nodig om tot rust te komen. Ondersteuning door de JP is afgestemd op iemands individuele vraag. Dat omschrijven we als ‘ondersteunen bij leven’. Voor sommige mensen is een uur ondersteuning per week voldoende, anderen willen 24 uur per dag op iemand kunnen rekenen.

Ook als er een crisis- of probleemsituatie ontstaat, kunnen mensen bij de JP terecht. In de kortverblijfhuizen bieden we crisis- en overbruggingsopvang. Meer informatie hierover vind je bij Hoe vraag ik ondersteuning of crisis- of overbruggingsopvang aan?

Ik heb belangstelling. En nu?

We gaan graag met je in gesprek. Dan kun je ons vertellen wie je bent, wat je wilt en wat je verwacht. En wij kunnen uitleggen wat we voor je kunnen betekenen. Kijk voor de juiste gegevens op de pagina Contact. Zoek in het alfabet de plaats op waar je ondersteuning zoekt. Je kunt bellen met of een e-mail sturen naar de persoon die genoemd wordt.

Wil je meer weten over een locatie? Kijk dan op de pagina Locaties daar vind je alle locaties van de JP en de contactgegevens.