Zoeken sluiten

Aanmelden voor ondersteuning?

Interesse in ondersteuning door de JP?

Ben je geïnteresseerd in ondersteuning door de JP? Benader dan één van onze contactpersonen. De juiste gegevens staan op de pagina Contact. Zoek in het alfabet de plaats op waar je ondersteuning zoekt en neem contact op met de persoon die genoemd wordt.

Er kan ook een tijdelijke plek nodig zijn. Soms is dat acuut het geval, bijvoorbeeld door een crisissituatie. Soms moet je door omstandigheden een periode overbruggen naar de gewenste plek. Dan kun je in een kortverblijfhuis (kvt) van de JP terecht. Daar bieden we (24 uur) ondersteuning en dagactiviteiten.

Wat is kortverblijf?

De ondersteuning die een kvt biedt, kan voor een paar weken zijn of voor een paar maanden tot maximaal een jaar.

Een paar weken om bijvoorbeeld vanuit een moeilijke situatie tot rust te komen en daarna weer verder te kunnen. Een paar maanden tot een jaar om bijvoorbeeld te zoeken naar een passende vaste woonplek of een behandelplek. Als het nodig is, denken de begeleiders met de aanmelder mee bij het vinden van een vaste plek. De aanmelder blijft tijdens het verblijf betrokken.

Hoe meld ik iemand aan voor kortverblijf?

Je kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker aanmelding kortverblijf van de JP. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0570 – 24 44 00 of via aanmeldingkortverblijf@jpvandenbent.nl.

Je kunt iemand aanmelden met het aanmeldformulier. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Heb je vragen over een specifieke locatie? Neem dan contact op met iemand die bij die locatie werkt of met de locatiecoördinator. Kijk voor de contactgegevens op de pagina Locaties.

Zoek je iemand om mee te denken over mogelijkheden bij de JP? Benader dan één van onze contactpersonen. De gegevens staan op de pagina Contact. Zoek in het alfabet de plaats op waar je ondersteuning zoekt. Je kunt bellen met of een e-mail sturen naar de persoon die genoemd wordt.

Bij algemene vragen kun je contact opnemen met het centraal bureau van de JP. Bel 0570 –66 57 70 of stuur een e-mail naar info@jpvandenbent.nl.