Zoeken sluiten

Waar biedt de JP ondersteuning?

Ondersteuning vanuit locaties

De JP biedt ondersteuning vanuit een locatie. Met een locatie bedoelen we alle mensen die ondersteuning krijgen door dezelfde groep begeleiders. Die mensen hoeven niet per se in hetzelfde gebouw te wonen of te werken. We vinden het belangrijk dat alles zo normaal mogelijk is.

Waar heeft de JP locaties?

De JP heeft ongeveer 170 locaties in het noorden, midden en oosten van Nederland. Van Friesland tot Twente en de Betuwe. Op de pagina Locaties vind je een overzicht van alle locaties.

Waar komen de begeleiders naar toe?

We ondersteunen op een plek waar iemand woont of werkt. Dat is ook afhankelijk van de vraag. Het is het belangrijkste dat iemand zich er goed en veilig voelt.

Ik heb belangstelling. En nu?

We gaan graag met je in gesprek, omdat je dan kunt vertellen wie je bent, wat je wilt en wat je verwacht. En wij kunnen uitleggen wat we voor je kunnen betekenen. Kijk voor de juiste gegevens op de pagina Contact. Zoek in het alfabet de plaats op waar je ondersteuning zoekt. Je kunt bellen met of een e-mail sturen naar de persoon die genoemd wordt.

Wil je meer weten over een locatie? Neem dan contact op met iemand die bij die locatie werkt of met de locatieco├Ârdinator. Op de pagina Locaties vind je alle locaties van de JP en de contactgegevens.