Zoeken sluiten

Wetstraat

Vaassen

In dit appartementencomplex wonen verdeeld over drie verdiepingen 19 mensen in de leeftijd van 48 tot 82 jaar. Het is mogelijk om alleen of met z’n tweeën in een appartement te wonen. Op drie appartementen is dat dan ook het geval.

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve werkzaamheden. Gezien de leeftijd van onze cliënten ligt onze focus er vooral op dat de bewoners hun leven zo lang mogelijk, zo zelfstandig en gelukkig mogelijk kunnen leven. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

In het buurthuis in Vaassen worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor bewoners van het complex en mensen uit de buurt. Ook nemen onze bewoners regelmatig deel aan georganiseerde activiteiten in Apeldoorn. Er is een gezamenlijke binnentuin om een kleine wandeling te maken of een buitenactiviteit te doen. Het bos bevindt zich op loopafstand het dorpscentrum is op fietsafstand. Vaak gaat begeleiding samen met cliënten op de duofiets naar het dorp, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van de bus die wij voor de locatie ter beschikking hebben.

Wij ondersteunen ook mensen in de wijk. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we elke dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties