Zoeken sluiten

Teunis van Lohuizenstraat

Vaassen

Aan de Teunis van Lohuizenstraat in Vaassen wonen 12 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij het leren omgaan met grenzen, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Als het nodig is, is er 24 uur per dag een begeleider aanwezig of bereikbaar.

Er is een gezamenlijke ruimte waar mensen elkaar naar behoefte kunnen ontmoeten om samen te eten, een kop koffie te drinken, een spelletje te doen of een praatje te maken.

We ondersteunen ook mensen in de wijk. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we elke dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

De appartementen bevinden zich in een rustige, groene wijk. Op loopafstand zijn een winkelcentrum, huisarts, bushalte en een groot sportcomplex met een zwembad.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties