Zoeken sluiten

Salland werk– en/of dagactiviteiten

Deventer

In Salland bieden we ondersteuning op diverse locaties waar cliënten medewerkers zijn. De begeleiders ondersteunen de medewerkers bij hun activiteiten. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Door de mooie samenwerking leveren de medewerkers een waardevolle bijdrage binnen de maatschappij.

Erve Oostermaet

Op deze locatie in Lettele wordt er binnen en buiten gewerkt. Buiten helpen de medewerkers in het terreinonderhoud, in de moestuin en bij de dierverzorging. Daarnaast worden er inpakwerkzaamheden gedaan voor bedrijven. Ieder krijgt daarbij zijn verantwoordelijkheid.

Go Ahead Eagles

Bij voetbalclub Go Ahead Eagles in Deventer voeren de medewerkers verschillende werkzaamheden uit. Denk aan schoonmaken, administratieve taken en onderhoud. Hierbij wordt ook gewerkt aan werknemersvaardigheden met daarbij de mogelijkheid voor het behalen van certificaten.

Infocentrum IJssel Den Nul

In en rondom het Infocentrum IJssel Den Nul is een hoop te doen. De medewerkers werken in de keuken en bediening van de brasserie, in het onderhoud op het terrein, in het infocentrum als gastheer/vrouw of maken producten voor de winkel van het infocentrum.

Ondersteunen naar werk

Bij Salland werk– en/of dagactiviteiten zijn jobcoaches werkzaam. Ben je op zoek naar werk, dagbesteding, daginvulling of begeleiding bij UWV trajecten? Stuur dan een mail naar ondersteunennaarwerk@jpvandenbent.nl

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties