Zoeken sluiten

Het Fetlaer

Deventer

In dit appartementencomplex wonen 15 mensen zelfstandig in hun appartement. Ook is er 1 gezamenlijk appartement waar iedereen bij elkaar kan komen.

De ondersteuning die we bieden, is per persoon verschillend. De begeleider is 24 uur per dag bereikbaar. We spreken samen af wanneer en waarbij we ondersteuning bieden.

Naast dat we op de locatie ondersteuningen bieden, bieden we ook dagbesteding aan. We ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen kan doen waar hij goed in is.

Op basis van wat iemand wil doen of leren, zoeken we samen naar geschikte werkplekken, denk bijvoorbeeld aan het werken als fietsenmaker, boer of schoonmaker. Zo kunnen mensen ontdekken en ervaren wat bij hen past.

Naast de ondersteuning op maat, die wij in de appartementen bieden aan de individuele cliënten, bieden wij momenteel ook dagactiviteiten aan voor bepaalde cliënten van deze locatie. Deze dagactiviteiten vinden inpandig plaats. We vinden het belangrijk dat iedereen een passende daginvulling heeft gebaseerd op de interesse en mogelijkheden van de cliënt.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties