Zoeken sluiten

Erve ‘t Leppink

Enschede

Op Erve ’t Leppink in Enschede wonen 30 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Ieders ondersteuningsvraag is anders. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij het leren omgaan met grenzen, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Er zijn 24 uur per dag begeleiders aanwezig. Overdag gaan de meeste mensen naar hun werk of naar dagactiviteiten.

We werken vanuit twee teams. Team 1 biedt ondersteuning aan mensen waarvan een aantal rolstoel gebonden zijn en bij hun dagelijkse dingen afhankelijk zijn van begeleiding.

Team 2 ondersteunt mensen in hun eigen appartement. Deze appartementen zijn verdeeld over meerdere gebouwen op Erve ’t Leppink.

Er is een gezamenlijke ruimte waar mensen elkaar naar behoefte kunnen ontmoeten om samen te eten, een kop koffie te drinken, een spelletje te doen of een praatje te maken.

Erve ’t Leppink is een prachtige locatie. Rondom de gerenoveerde boerderij ‘de Wel’ waar dagbesteding geboden wordt, zijn de woonlocaties gebouwd, waar niet alleen de JP ondersteuning biedt, maar ook de Posten (ouderenzorg) ondersteuning biedt aan hun bewoners.

Erve ’t Leppink grenst aan de wijk Helmerhoek met op loopafstand een winkelcentrum.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties