Zoeken sluiten

De Hoge Rij

Deventer

Aan de Hoge Rij bevindt zich een groot appartementencomplex. In dit complex wonen 10 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement, verspreidt in dit complex. We ondersteunen mensen individueel vanuit hun eigen appartement. In een appartement op de tweede verdieping zit het kantoor van team Hoge Rij.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij de opvoeding van kinderen, bij het leren omgaan met grenzen, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijk en administratieve werkzaamheden.

We ondersteunen ook mensen in de wijk. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de een is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander hebben we meerdere ondersteuningsmomenten per week. Begeleiding maakt samen met cliënten afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

De Hoge Rij kenmerkt zich door de grote diversiteit aan cliënten. Bijvoorbeeld ouders met kinderen, verslavingszorg, psychiatrische ziektebeelden, verstandelijke beperking, enz.
Het team bestaat op dit moment uit een klein team, met 1 tot 4 verschillende diensten op de dag. In het weekend werk je op dit moment alleen. Als het nodig is, is er 24 uur per dag een begeleider aanwezig of bereikbaar. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties