Zoeken sluiten

T&D

Deventer

Aan de Frits Drijverstraat in Deventer wonen 10 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. We bieden de ondersteuning zoveel mogelijk in ieders eigen appartement. Soms bieden we ook een koffiemoment bij ons op kantoor of in onze tuin/binnenplaats. Als mensen zin hebben, kunnen ze hierbij aansluiten.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij het leren omgaan met grenzen, bij huishoudelijke werkzaamheden of bij administratieve werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden, bijvoorbeeld werk, behandeling, mentoren, etc. Op dit moment ondersteunen we niet/nauwelijks op verzorging.

Locatie T&D kenmerkt zich door de grote diversiteit aan mensen. De leeftijd ligt tussen 27 jaar en 76 jaar. Mensen kunnen een verstandelijke beperking hebben, kampen met een verslaving, autisme hebben of een GGZ problematiek hebben. Het verschilt hoe vaak we de ondersteuning bij mensen bieden, soms is dat een keer per dag en voor een ander is dat vier keer op de dag.

Begeleiders zijn 24/7 aanwezig, zodat we ondersteuning kunnen bieden wanneer dat nodig is. Overdag gaan de meeste mensen naar het werk en/of naar dagactiviteiten. ’s Nachts is er een slaapdienst.

Locatie T&D ligt tussen het Go Ahead Eagles stadion en het centrum van Deventer. De winkels en treinstation zijn op loopafstand. De locatie is 10 jaar oud en is een appartementencomplex van 2 hoog. Er is geen lift aanwezig.

Daarnaast ondersteunen we 4 mensen in de wijk. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we elke dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties