Zoeken sluiten

De Brander

Almelo

Wij ondersteunen medewerkers bij verschillende werkzaamheden en ondersteuningsvragen. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen kan doen waar hij goed in is en kan doen wat hij leuk vindt. Wij bieden verschillende werkplekken aan, zowel intern op de werklocatie zelf, als op de externe locaties. Op basis van wat iemand wil doen of leren, zoeken we samen naar een geschikte werkplek. Op alle plekken wordt ondersteuning geboden door begeleiders van de werklocatie van de JP van den Bent Stichting.

Werklocatie Almelo

Hier werken mensen van jong tot oud. Bij de verschillende werkzaamheden wordt daarom ook gekeken naar wat eenieder kan doen, zodat iedereen een bijdrage levert op zijn of haar manier. De werkzaamheden die we hier uitvoeren zijn:

  • Industriële werkzaamheden
    Voor verschillende bedrijven voeren wij industriële werkzaamheden uit. Dit zijn werkzaamheden als zakjes met nootjes vullen voor de Zuivelhoeve, waszakken vouwen voor Clean Lease en mos verpakken voor het bedrijf Lino.
  • Creatieve producten
    We maken diverse creatieve producten die verkocht worden op de site www.onshandelshuis.nl. Producten die zoal gemaakt worden zijn waxkaarsen, huisjes voor verschillende thema’s en ansichtkaarten.
  • Kleine keukenwerkzaamheden
    Voor omliggende sportverenigingen maken wij gehaktballen en tosti’s en voor diverse locaties worden er lunches op bestelling gemaakt.

Restaurant Vinck

Restaurant Vinck is een restaurant gelegen in Geesteren, hieromheen liggen verschillende wijngaarden. Op deze plek zijn begeleiders en medewerkers op verschillende dagen werkzaam. De werkzaamheden bestaan uit: werken in de keuken, denk hierbij aan snijwerkzaamheden, draaien van bitterballen etc. Het werken in de wijngaard en andere taken voor het restaurant.

Manege de Gravenruiters

Manege de Gravenruiters is een manege in Almelo waar begeleiders samen met de medewerkers werken. Zij steken hun handen uit de mouwen om te zorgen dat de paarden goed verzorgd worden. Werkzaamheden op de manege bestaan onder andere uit: het voeren van de paarden, paarden buiten zetten in de wei, het uitmesten van de stallen, maar daarnaast ook het verzorgen van de andere aanwezige dieren.

Het onderhoudsteam

Dit is een team dat op pad gaat naar verschillende locaties en op dit moment voornamelijk in Vriezenveen werkzaam is. Het onderhoudsteam voert werkzaamheden uit naar aanleiding van de opdrachten die zij binnenkrijgen. De werkzaamheden kunnen daardoor variërend zijn van: tuinonderhoud tot het leeghalen van appartementen en het repareren van spullen.

Kringloop XL

Kringloop XL is een warenhuis in Almelo met een groot assortiment aan tweedehands producten. Naast het verkopen van producten bieden zij, in de koffie corner, koffie aan. Naast dat er koffie en thee geschonken wordt is er ook de mogelijkheid om te lunchen. Werkzaamheden in de kringloop variëren van werkzaamheden in de keuken zoals het maken van de lunches, serveren van koffie, tot aan het sorteren van de producten die binnenkomen.

Ondersteunen naar werk

Binnen Twente en Salland zijn jobcoaches aanwezig die ondersteuning kunnen bieden bij het zoeken naar werk, dagbesteding, daginvulling of begeleiding bieden bij UWV-trajecten. Voor contact met de jobcoaches en voor meer informatie met betrekking tot jobcoaching kun je mailen naar ondersteunennaarwerk@jpvandenbent.nl

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties