Zoeken sluiten

Burgemeester de Beaufortplein

Markelo

Aan de Beaufortplein in Markelo wonen 15 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen, er is een lift aanwezig. Beaufortplein bevindt zich in het centrum van Markelo, nabij winkels.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij het leren omgaan met grenzen, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.
Als het nodig is, is er 24 uur per dag een begeleider aanwezig of bereikbaar.

We ondersteunen ook mensen in de wijk. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we elke dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Een impressie

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op