BSO Deventer

Van maandag tot en met vrijdag worden op deze locatie kinderen opgevangen. Zij kunnen hier na schooltijd en in de schoolvakanties terecht. Er zijn twee locaties: de Van Hetenstraat en de Lindeschool.

Op de BSO is spelen en vrije tijd belangrijk. We bieden de kinderen de ondersteuning die ze nodig hebben. Zo koken, eten en spelen we samen. De kinderen helpen mee met kleine huishoudelijke taken, zoals tafeldekken, opruimen en schoonmaken. We werken samen aan persoonlijke doelen.

Op de Lindeschool maken we gebruik van de sportzaal en het schoolplein van de basisschool. Ook zijn er bij beide locaties diverse speeltuinen in de buurt.

Daarnaast kunnen kinderen en jongvolwassenen logeren en tijdelijk wonen. Als er mensen aanwezig zijn, is er altijd begeleiding. Ook ’s nachts.

Er zijn twee gelijkvloerse woningen. Elke woning heeft een eigen ingang en is voorzien van een woonkamer, badkamer en zes slaapkamers. Ook is er een grote tuin met speeltoestellen.

Deze locatie is onderdeel van een groot complex. Er zijn winkels, een bibliotheek, dagbesteding en een verzorgingshuis in de buurt.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties
Terug naar boven Privacy