Zoeken sluiten

Werk en/of Dagactiviteiten Salland

Deventer

In Salland bieden we ondersteuning op diverse locaties waar cliënten medewerkers zijn. De begeleiders ondersteunen ze bij hun activiteiten. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Dagactiviteiten Erve Oostermaet

Op deze locatie in Lettele zijn twee activiteitenruimtes waar de medewerkers verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Denk aan creatief bezig zijn, dierenverzorging, groenwerkzaamheden en klussen.

Go Ahead Eagles

Bij voetbalclub Go Ahead Eagles in Deventer voeren de medewerkers verschillende werkzaamheden uit. Denk aan schoonmaken, administratieve taken en onderhoudsklusjes.

Infocentrum IJssel Den Nul

In en rondom het Infocentrum IJssel Den Nul is een hoop te doen. De medewerkers werken in de keuken en bediening in de brasserie, in het onderhoud of maken producten voor de winkel. Ook is er een kinderboerderij.

Sportpark Zandweerd

Op dit sportpark in Deventer helpen de medewerkers de vrijwilligers van de voetbalclub bij allerlei klusjes. Ze onderhouden het voetbalterrein, maken de kleedkamers schoon en zorgen dat alles in en rondom het park schoon en netjes blijft. Door de mooie samenwerking kunnen de medewerkers een waardevolle bijdrage leveren binnen de maatschappij.

Stal Cura

Deze werkplek is een pensionstal, rusthuis voor paarden en een camping. Medewerkers ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden, zoals het vullen van hooinetten, onderhoud en vegen op en rondom het erf, schoonmaken en natuurlijk het verzorgen van de paarden.

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties