Zoeken sluiten

Werk en/of Dagactiviteiten Salland

Deventer

In Salland bieden we ondersteuning op diverse locaties waar cliënten medewerkers zijn. De begeleiders ondersteunen ze bij hun activiteiten. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Dagactiviteiten Erve Oostermaet

Op deze locatie in Lettele wordt er binnen en buiten gewerkt. Buiten helpen de medewerkers in het terreinonderhoud, in de moestuin en bij de dierverzorging. Ieder krijgt daar zijn verantwoordelijkheid in. Binnen wordt productiewerkzaamheden uitgevoerd voor bedrijven en worden producten gemaakt voor de verkoop van Onshandelhuis.

Go Ahead Eagles

Bij voetbalclub Go Ahead Eagles in Deventer voeren de medewerkers verschillende werkzaamheden uit. Denk aan schoonmaken, administratieve taken en onderhoudsklusjes.

Infocentrum IJssel Den Nul

In en rondom het Infocentrum IJssel Den Nul is een hoop te doen. De medewerkers werken in de keuken en bediening in de brasserie, in het onderhoud of maken producten voor de winkel. Ook is er een kinderboerderij.

Sportpark Zandweerd

Op dit sportpark in Deventer helpen de medewerkers de vrijwilligers van de voetbalclub bij allerlei klusjes. Ze onderhouden het voetbalterrein, maken de kleedkamers schoon en zorgen dat alles in en rondom het park schoon en netjes blijft. Door de mooie samenwerking kunnen de medewerkers een waardevolle bijdrage leveren binnen de maatschappij.

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties