Werk en/of Dagactiviteiten Salland

In Salland bieden we ondersteuning op diverse locaties waar cliƫnten medewerkers zijn. De begeleiders ondersteunen ze bij hun activiteiten. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is.

Erve Oostermaat

Op deze locatie in Lettele zijn 2 activiteitenruimtes waar de medewerkers verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Denk aan creatief bezig zijn, dierenverzorging, groenwerkzaamheden en klussen.

Verbindingscentrum de Vijfhoek

In dit wijkcentrum in Deventer kunnen mensen op een laagdrempelige manier deelnemen aan activiteiten. Tussen de middag koken en eten we samen een warme maaltijd. In de werkruimte kunnen mensen creatief bezig zijn.

Werklocatie Spikvoorde

Op deze locatie in Deventer zetten de medewerkers zich in om ouderen te ondersteunen. Zo werken ze in de wasserij, technische dienst, of brengen en halen ze de bewoners van het woonzorgcentrum.

Go Ahead Eagles

Bij voetbalclub Go Ahead Eagles in Deventer voeren de medewerkers verschillende werkzaamheden uit. Denk aan schoonmaken, administratieve taken en onderhoudsklusjes.

Informatiecentrum Den Nul

In en rondom het Infocentrum in Den Nul is een hoop te doen. De medewerkers werken in de keuken en bediening in de brasserie, in het onderhoud of maken producten voor de winkel. Ook is er een kinderboerderij.

Sportpark Zandweerd

Op dit sportpark in Deventer helpen de medewerkers de vrijwilligers van de voetbalclub bij allerlei klusjes. Ze onderhouden het voetbalterrein, maken de kleedkamers schoon en zorgen dat alles in en rondom het park schoon en netjes blijft. Door de mooie samenwerking kunnen de medewerkers een waardevolle bijdrage leveren binnen de maatschappij.

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties
Terug naar boven Privacy