Zoeken sluiten

Ugchelsegrensweg

Ugchelen

Op deze locatie hebben we met name tijdelijke woonplekken. Soms is zo’n plek direct nodig, bijvoorbeeld in een crisissituatie. Soms is er door omstandigheden een periode te overbruggen tot iemand ergens anders definitief kan wonen. In zulke gevallen kunnen mensen hier terecht. We bieden (24 uur per dag) ondersteuning afhankelijk van de individuele ondersteuningsvragen.

De ondersteuning kan voor een paar weken zijn of voor een paar maanden. De maximale periode is een jaar. Een paar weken kunnen bijvoorbeeld helpend zijn om vanuit een moeilijke situatie tot rust te komen en daarna weer verder te kunnen. Een paar maanden tot een jaar kan nodig zijn om bijvoorbeeld te zoeken naar een passende vaste woon- of behandelplek. Begeleiders bieden in die tijd op basis van een ondersteuningsplan ondersteuning bij het dagelijks leven en dagbesteding. Als het nodig is, denken ze met de aanmelder mee bij het vinden van een vaste plek. De aanmelder blijft tijdens het verblijf betrokken.

De appartementen zijn gemeubileerd en hebben een woonkamer/keuken, slaapkamer, badkamer en een bergruimte. De locatie bevindt zich aan de rand van een rustige woonwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving zijn meerdere winkelcentra.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties