Zoeken sluiten

Schrijverswegje

Hasselt

Aan de locatie Schrijverswegje in Hasselt wonen 7 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Voor de begeleiders is 1 van de appartementen ingericht als kantoor. Er zijn 4 benedenwoningen en 3 bovenwoningen.

Ieder heeft andere ondersteuningsvragen.  We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij het leren omgaan met grenzen, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Als het nodig is, is er 24 uur per dag een begeleider aanwezig of bereikbaar.

We ondersteunen ook mensen thuis in Hasselt en omgeving. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, bij de ander ondersteunen we bijvoorbeeld bij het organiseren van de week. We ondersteunen bij praktische zaken, zoals het huishouden, boodschappen doen en koken. Ook bieden we begeleiding bij het aanbrengen van dagelijkse structuur, persoonlijke verzorging, het contact met instanties en het aangaan en onderhouden van sociale contacten. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties