Zoeken sluiten

ONShandelshuis

Deventer

In Salland bieden we ondersteuning op diverse locaties waar cliënten medewerkers zijn. De begeleiders ondersteunen de medewerkers bij hun activiteiten. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Door de mooie samenwerking leveren de medewerkers een waardevolle bijdrage binnen de maatschappij.

Erve Oostermaet

Op deze locatie in Lettele wordt er binnen en buiten gewerkt. Buiten helpen de medewerkers in het terreinonderhoud, in de moestuin en bij de dierverzorging. Ieder krijgt daarbij zijn verantwoordelijkheid.

Go Ahead Eagles

Bij voetbalclub Go Ahead Eagles in Deventer voeren de medewerkers verschillende werkzaamheden uit. Denk aan schoonmaken, administratieve taken en onderhoudsklusjes.

Infocentrum IJssel Den Nul

In en rondom het Infocentrum IJssel Den Nul is een hoop te doen. De medewerkers werken in de keuken en bediening van de brasserie, in het onderhoud op het terrein of maken producten voor de winkel van het infocentrum.

Sportclub Deventer

Bij sportclub Deventer helpen de medewerkers bij allerlei klussen op en rond het voetbalterrein en het aangrenzende park. Daarnaast wordt er gekookt voor diverse bso’s in de wijk Zandweerd.

Op alle hierboven genoemde locaties worden ook productiewerkzaamheden uitgevoerd voor diverse bedrijven en worden producten gemaakt voor ONShandelshuis.

Website ONShandelshuis

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties