Zoeken sluiten

Monshouwerlaan

Hoevelaken

Aan de Monshouwerlaan in Hoevelaken bevinden zich appartementen waar we mensen dagelijks ondersteunen bij hun leven en als begeleiders ook ’s nachts aanwezig zijn. De appartementen liggen middenin het dorp Hoevelaken en dicht bij station, bushalte en winkels.

Ieder mens heeft andere ondersteuningsvragen. We kunnen bijvoorbeeld ondersteunen bij het huishouden, boodschappen doen en/of koken. Ook begeleiden we bij het aanbrengen van dagelijkse structuur, persoonlijke verzorging, contact met andere organisaties en het aangaan en onderhouden van sociale contacten. Als de situatie erom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Naast de appartementen aan de Monshouwerlaan ondersteunen we ook mensen in de (wijde) omgeving, zoals in Hoevelaken, Barneveld, Nijkerk, Soest, Veenendaal, Ede, Amersfoort en Putten. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de een is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we iedere dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties