Zoeken sluiten

Raadhuisplein

Drachten

Aan het Raadhuisplein in Drachten wonen 18 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij het leren omgaan met grenzen, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Als het nodig is, is er 24 uur per dag een begeleider aanwezig of bereikbaar.

We ondersteunen ook mensen in de wijk en (wijde) omgeving. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we elke dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Het Raadhuisplein is een flatgebouw/appartementencomplex met lift, gelegen midden in het centrum boven een Mediamarkt. Een supermarkt, andere winkels en het busstation zijn op loopafstand.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties