Zoeken sluiten

Pijpenstraat

Enschede

Aan de Pijpenstraat, midden in het centrum Enschede wonen 17 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en een klein schuurtje. De locatie heeft 3 verdiepingen, een lift en er is een binnentuin waar in de zomer regelmatig gezamenlijk een kopje koffie gedronken wordt. Uiteraard wordt er, wanneer de behoefte er is, ondersteund bij eventuele gezamenlijke activiteiten.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen, koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij het leren omgaan met grenzen, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.
Samen met de begeleiding wordt er gekeken naar wat iemand nodig heeft.

24 Uur per dag is er een begeleider aanwezig of bereikbaar. Overdag gaan de meeste bewoners naar het werk en/of naar dagactiviteiten. ’s Nachts is er een slaapdienst aanwezig op locatie.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties