Zoeken sluiten

De Haarboer

Tubbergen

Aan de Haarboer in Tubbergen wonen 13 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont zelfstandig in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Ook is er 1 appartement voor de begeleiding waar af en toe samen wordt gekookt en koffiegedronken. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, bij het boodschappen doen en koken, bij het aangaan of onderhouden van sociale contacten, bij persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve werkzaamheden. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

De appartementen liggen op de begane grond en de eerste verdieping. Appartementen op de eerste verdieping zijn bereikbaar via een trappenhuis.

De locatie bestaat 12,5 jaar en bevindt zich op loop- en fietsafstand van het centrum met veel winkels en eetgelegenheden.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties