Zoeken sluiten

Atalanta

Hardenberg

Aan de Atalanta in Hardenberg wonen 15 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont individueel in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. De appartementen zijn verdeeld over verschillende verdiepingen.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. Er wordt een plan gemaakt samen met de cliënt hoe deze ondersteuning eruit ziet. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij boodschappen doen, koken, persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve taken. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Begeleiders zijn aanwezig wanneer er ondersteuning nodig is. Overdag gaat iedereen naar het werk en/of naar dagactiviteiten. ’s Nachts is er een slaapdienst.

We ondersteunen ook mensen in de omgeving van Hardenberg. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we elke dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Een impressie

De juiste locatie niet gevonden?

Bekijk alle locaties