Bij de JP is iedere dag anders. Wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen heel gewoon zijn. Medewerkers krijgen daarom alle ruimte en vrijheid om zelf beslissingen te nemen.

Talenten inzetten

Wij zijn ervan overtuigd dat goede ondersteuning staat of valt met de juiste mensen op de juiste plek. We inspireren collega’s het beste uit zichzelf te halen en hun talenten in te zetten.

We geven je daarom veel vrijheid en vertrouwen om je manier van werken naar eigen inzicht in te richten. Dat biedt kansen, maar vraagt ook wat van je. We verwachten dat je je verantwoordelijkheid neemt. En dat je doet wat nodig is.

Open en eerlijk

De JP staat voor vertrouwen, samenwerken, integriteit en eenvoud. We kijken altijd naar wie iemand is, wat hij wil en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen. Dat doen we op een mensgerichte, betrokken en respectvolle manier.

Je komt terecht in een lerende organisatie. Dat betekent dat je mag leren van je fouten en dat er alle ruimte is voor feedback. We zijn open en eerlijk naar elkaar over alles wat ons bezighoudt.

Twijfel je ergens aan? Vragen stellen kan altijd en aan iedereen. Je staat er nooit alleen voor, we doen het samen.

Werken bij JP?

Bekijk de vacatures
Terug naar boven Privacy