Tijdens een stage bij de JP ervaar je hoe het is om mensen te ondersteunen in hun dagelijks leven. Je krijgt de ruimte om ideeën in te brengen en hiermee aan de slag te gaan. Je werkt vanuit de vraag van de cliënt. Het ondersteuningsplan vormt daarbij een belangrijke leidraad. Je leert om cliënten zo te ondersteunen dat ze hun leven waar mogelijk naar eigen inzicht en op eigen wijze kunnen leiden. Een werkbegeleider ondersteunt jou tijdens je stage.

Werkzaamheden

Omdat ieder mens uniek is, is ondersteuning voor iedereen anders. Bij de één werk je samen aan het leggen of onderhouden van sociale contacten. Of je ondersteunt iemand in zijn werk of opleiding. Ondersteuning kan ook bij de administratie, het huishouden of persoonlijke verzorging. Op basis van de vraag van de cliënt doe je dat wat nodig is.

Stages

De JP is een erkend leerbedrijf en biedt stages en leerwerkplekken aan studenten die een relevante opleiding volgen op mbo- of hbo-niveau. Ook kunnen studenten Psychologie en Orthopedagogiek aan de universiteit bij ons terecht voor een stage als gedragskundige.

Leerlingbegeleider

Als je een BBL-opleiding of een duale hbo-opleiding volgt, kun je als leerlingbegeleider aan de slag bij de JP. Je combineert werken en leren en krijgt de mogelijkheid je kennis direct toe te passen in de praktijk.

Pas je bij de JP? En past de JP bij jou? Het komt regelmatig voor dat studenten doorstromen naar een tijdelijke of vaste baan.

Doelen behalen

In overleg met jou en je (stage)begeleider geven we vorm en inhoud aan je stage of leerwerkplek. We stimuleren je over dingen na te denken en zelf oplossingen te vinden. Dat betekent dat je ook mag leren van je fouten.

We horen graag wat jij wilt leren. En hoe wij je de handvatten kunnen bieden om je doelen te behalen.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en/of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een coördinator van een locatie van de JP. Bij ‘Locaties’ vind je zijn of haar contactgegevens. De coördinatoren gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Solliciteren

Wil je stagelopen of aan de slag als leerlingbegeleider? Neem contact op met de locatie die je interesse heeft. Bij ‘Locaties’ staan de contactgegevens van de coördinator. Of stuur een open sollicitatie voorzien van motivatie en cv naar sollicitatie@jpvandenbent.nl.

Vragen over een stage of leerwerkplek?

Neem contact op
Terug naar boven Privacy