Ondersteunen bij het leven

De JP ondersteunt je bij dingen in je leven die jij belangrijk vindt, zoals wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. We doen wat nodig is en wat bij je past. Zo kun je je leven zoveel mogelijk leiden zoals jij dat zelf wilt.

Wie ben jij?

Bij de JP staat de deur voor iedereen open. Iedereen is welkom: van jong tot oud. We beginnen altijd met de vragen: wie ben jij? En wat is voor jou belangrijk? Samen kijken we naar wat bij jou en jouw situatie past.

Wat is er allemaal mogelijk bij de JP?

Bij de JP gaan we uit van jouw vraag. Daar beginnen de mogelijkheden dus ook. We kijken goed wat bij jou en bij jouw vraag past. Daar gaan we samen mee aan het werk.

Het kan zijn dat we je niet de juiste ondersteuning kunnen bieden. Of dat de juiste ondersteuning pas op een later moment voor jou beschikbaar is. Daar hebben we het met je over. We verwijzen je dan door naar een organisatie die je verder kan helpen.

Kan ik mezelf zijn?

Natuurlijk! Want onze ondersteuning begint bij jou en jouw vragen. Daarom kijken we goed naar wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Daarbij hebben we respect voor jouw ideeën, cultuur en godsdienst.

Ik wil kunnen leven zoals iedereen

Je doet in je leven graag dingen die belangrijk voor je zijn en die je leuk vindt. Je wilt een eigen plek, waar je je thuis voelt en jezelf kunt zijn. Bij de JP ondersteunen we je daarbij. Zodat jij, zoveel als mogelijk, kunt leven zoals jij dat wilt.

Ik vind het best spannend

We begrijpen heel goed dat het spannend is om ondersteuning te krijgen. Je kunt dan veel vragen hebben. Die beantwoorden we graag. Daarom vinden we het belangrijk om met jou in gesprek te gaan. Je kunt ons alles vragen wat je wilt.

Kan ik bij de JP komen kijken?

Natuurlijk kun je op de locatie van je keuze gaan kijken. Neem daarvoor contact op met de coördinator van de locatie. Met hem of haar bespreek je de mogelijkheden.

Het kan ook zijn dat je nog niet precies weet welke locatie voor jou interessant is. Dan kun je contact opnemen met iemand die met je meedenkt over de mogelijkheden. Neem contact op met de persoon die meer weet over de ondersteuning. De contactgegevens staan vermeld bij contact.

Ik wil verder met de JP, en nu?

Wil je graag ondersteuning van de JP? Dan kun je contact opnemen met iemand die met je meedenkt over de mogelijkheden. Voor de contactgegevens kun je kijken onder contact bij een locatie in de plaats waar je ondersteuning wilt. Je kunt contact opnemen met de persoon die daar genoemd wordt.

Is er een locatie waar je meer over wil weten? Dan kun je ook contact opnemen met de coördinator van die locatie.

In een kennismakingsgesprek vertel je wie je bent, wat je wilt en wat je verwacht. Wij vertellen je graag hoe wij je kunnen ondersteunen. Zodra we samen vinden dat de JP jou kan ondersteunen, maken we gezamenlijk een plan dat bij jou past.

Het kan zijn dat we niet de juiste ondersteuning kunnen bieden. We kijken dan of er andere mogelijkheden zijn. Soms zijn die andere mogelijkheden er niet.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op
Terug naar boven Privacy