Zoeken sluiten

Doen wat nodig is

De JP en corona

Een belangrijk uitgangspunt bij de JP is ‘doen wat nodig is’. Ook rondom het coronavirus zijn we daar gelukkig toe in staat. Samen zetten we de schouders eronder om mensen in deze bijzondere omstandigheden op een voor hen passende manier te ondersteunen. We zien doortastendheid, flexibiliteit en creativiteit. Mensen weten elkaar te vinden en werken samen. Daar zijn we trots op!

De JP van den Bent stichting volgt de adviezen van het RIVM en de GGD op de voet en handelt daar ook naar. Daarbij doen we ons uiterste best om de mensen die wij ondersteunen en onze collega’s te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Wij informeren collega’s over ontwikkelingen via onze interne communicatiemiddelen. Heb je vragen? Stel ze dan aan één van de JP-medewerkers. Zij beantwoorden je vraag graag of zorgen ervoor dat iemand anders er bij je op terug komt.

Op bezoek bij JP-locaties

De gevolgen van het coronavirus zullen nog lang merkbaar zijn. Daarom werken we er met elkaar aan om ieders gezondheid zo goed mogelijk te beschermen en tegelijkertijd op een verantwoorde manier mogelijkheden voor contact te organiseren. De JP volgt de landelijke maatregelen rondom bezoek.

Mensen ondersteunen bij hun leven is maatwerk, omdat ieder mens en iedere situatie anders is. Het is belangrijk om daarover met elkaar in gesprek te blijven, de afspraken die samen gemaakt worden te respecteren en oog te houden voor elkaars (on)mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Bij de locaties van de JP kun je informeren wat de mogelijkheden voor bezoek zijn.

Via Locaties vind je de contactgegevens van alle locaties.